Στον εισαγγελέα για το φονικό

Στον εισαγγελέα για το φονικό

Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο 19χρονος Βρετανός καθώς και υπόλοιποι συλληφθέντες για την αιματηρή συμπλοκή που κατέληξε στον βίαιο θάνατο ενος 19χρονου ομοεθνή τους στα Μάλια.

Οι συλληφθέντες που επρόκειτο να αναχωρήσουν σήμερα και αύριο θα περάσουν το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου προκειμένου να τους απαγγελθούν κατηγορίες για την εμπλοκή τους στη μοιραία συμπλοκή.

Το μακελειό έγινε στις 3:30 χτες τα ξημερώματα όταν σημειώθηκε συμπλοκή ανάμεσα σε 35 περίπου Άγγλους τουρίστες. Ο άτυχος 19χρονος έπεσε βαριά τραυματισμένος ενώ όλοι οι υπόλοιποι τράπηκαν σε φυγή αφήνοντας τον αιμόφυρτο στο έδαφος.

Στην περιοχή κλήθηκε ασθενοφόρο και ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ωστόσο για εκείνο ήταν πλέον αργά αφού κατά τη μεταφορά άφησε την τελευταία του πνοή …

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά η Ελληνική Αστυνομία βρέθηκε στο σημείο προσπαθώντας να εξιχνιάσει το άγριο έγκλημα… Στο σημείο του μακελειού βρήκαν τα απομεινάρια της μεγάλης συμπλοκής καθώς και το φονικό όπλο, αναφέρουν οι πληροφορίες.

 

Πηγή: prismanews.gr

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ