ΤΩΡΑ-ΦΩΤΟ:Ο Ρέστης στην Ευελπίδων

ΤΩΡΑ-ΦΩΤΟ:Ο Ρέστης στην Ευελπίδων

 

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο επιχειρηματίας Βίκτωρας Ρέστης, που συνελήφθη νωρίτερα σήμερα, μετά από ένταλμα που εκδόθηκε σε βάρος του για υπόθεση υπεξαίρεσης σε βάρος της Τράπεζας FBB.

Μετά την εκτέλεση του εντάλματος από τον εισαγγελέα, ο επιχειρηματίας θα οδηγηθεί ενώπιον της ανακρίτριας, αρμόδιας για θέματα διαφθοράς, Ρέας Κατσίβελη, από όπου αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία για την απολογία του

Η κ. Κατσίβελη εξέδωσε το ένταλμα για τις κατηγορίες της υπεξαίρεσης και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, που αφορούν ποσό 5,8 εκατ. ευρώ, που χορήγησε η τράπεζα FBBank προς εταιρείες συμφερόντων του κ.Ρέστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εισαγγελική έρευνα για την υπόθεση των επισφαλών δανείων της FBBank ξεκίνησε τον περασμένο Ιανουάριο με αφορμή δημοσιεύματα του Τύπου.

Στη δικογραφία περιλαμβάνονται δύο πορίσματα της Τράπεζας Ελλάδας, καθώς και ένα από την Αρχή Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, ενώ ερευνάται το ακριβές ύψος των επισφαλών δανειοδοτήσεων που φέρεται να είναι εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ.

 

.

 

.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ