ΦΩΤΟ-Έβαλαν τη στάση… ανάποδα

ΦΩΤΟ-Έβαλαν τη στάση… ανάποδα

Μπορεί να φαντάζει απίστευτο, όμως είναι σίγουρα αληθινό. Μια στάση στον δήμο Αβδήρων στην Ξάνθη έχει τοποθετηθεί ανάποδα.

Πρόκειται για μια στάση που έχει τοποθετηθεί ανάποδα, καθώς η πίσω της πλευρά βρίσκεται μπροστά στον κεντρικό διερχόμενο δρόμο, ενώ η μπροστινή της πλευρά βλέπει ένα μικρό κομμάτι γης πνιγμένο πλέον στα χόρτα.

Στο παρελθόν από το εν λόγω σημείο διέρχονταν λεωφορεία που μίσθωναν τοπικές βιομηχανικές μονάδες και τα οποία μετέφεραν εργαζόμενους. Ωστόσο και σε αυτή την περίπτωση η στάση είχε τοποθετηθεί και πάλη λάθος και δεν μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ορθώς.

Αξίζει να σημειωθεί πως πλέον από την συγκεκριμένη περιοχή δεν διέρχονται ούτε αστικά ούτε λεωφορεία, τα οποία να κάνουν στάση εκεί. Την ίδια στιγμή που η “ανάποδη” και αναξιοποίητη πλέον στάση αραχνιάζει στην κυριολεξία, κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής επισημαίνουν πως οικισμοί του δήμου αντιμετωπίζουν προβλήματα με τις υπάρχουσες στάσεις, οι οποίες έχουν καταστραφεί ή υποστεί σοβαρούς βανδαλισμούς και χρήζουν αντικατάστασης ή επιδιόρθωσης.

 

Πηγή: thrakitoday.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ