Εργαστήριο σίσα στην Αθήνα

Εργαστήριο σίσα στην Αθήνα

Ένα θανατηφόρο «φάντασμα» πλανάται πάνω από την πόλη. Είναι το νέο φθηνό και συνάμα επικίνδυνο ναρκωτικό σίσα (sisha) που κάνει θραύση στις πιάτσες των τοξικομανών της Αθήνας. Όπως όλα δείχνουν, λίγο θέλει για να ξεφύγει από τα κακόφημα στενά της πόλης και να φθάσει στις πλατείες και στα κλαμπ όπου συχνάζουν οι νέοι.

Το τελευταίο διάστημα στα γραφεία της υποδιεύθυνσης δίωξης ναρκωτικών της ασφάλειας Αττικής έφθασαν νέες πληροφορίες που θέλουν την ύπαρξη εργαστηρίου –όχι παρασκευής, αλλά- νόθευσης του ναρκωτικού που έρχεται με ταχυδρομικά δέματα από χώρες της Ασίας.

Μάλιστα, οι έμπειροι αστυνομικοί κάνουν λόγο για ένα διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας όπου βρίσκεται το υποτυπώδες εργαστήριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλο το βάρος των ερευνών των ανδρών της Δίωξης έχει πέσει στο να βρεθεί αυτός ο χώρος, καθώς είναι δυνατόν από τα στοιχεία που θα καταφέρουν να συγκεντρώσουν οι αστυνομικοί να καταλήξουν και στην ομάδα των ανθρώπων που παραλαμβάνουν τα δέματα με το σίσα, οι οποίοι στη συνέχεια το διοχετεύουν στις πιάτσες των τοξικομανών της Αθήνας.

 

Πηγή: Espresso

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ