ΒΙΝΤΕΟ-Η τηλεόραση… κινηματογράφος

ΒΙΝΤΕΟ-Η τηλεόραση… κινηματογράφος 

 Μεγαλύτερη ζωντάνια σε εικόνα και ήχο, υπόσχονται οι δημιουργοί της νέας σειράς τηλεοράσεων BRAVIA Χ9 4K Ultra HD που δίνει την αίσθηση στον τηλεθεατή ότι βρίσκεται στον κινηματογράφο ή σε μια ζωντανή εκδήλωση. 

Οι τηλεοράσεις, που διατίθενται σε δύο μεγέθη, 55” και 65” προσφέρουν στον καταναλωτή, έναν μοναδικό συνδυασμό υπηρεσιών, τεχνολογίας και περιεχομένου και τους χαρίζουν την απόλαυση των εξαιρετικών λεπτομερειών και τον ενθουσιασμό, που προσφέρει η ανάλυση.

Η μοναδική “ζωντανή” εμπειρία συναρπάζει όλες τις αισθήσεις.

Οι κατασκευαστές υπόσχονται ότι η BRAVIA αναβαθμίζει όλο το περιεχόμενο σε 4Κ, που είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα στον χώρο της ψυχαγωγίας.

Ό,τι και αν θέλουμε να παρακολουθήσουμε, ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές και βίντεο από το internet, με αυτόν τον επεξεργαστή, θα έχουμε την καλύτερη δυνατή ποιότητα..

Οι λάτρεις των γκάτζετ, μπορούν να συνδέσουν την τηλέοραση ασύρματα με το συμβατό με τεχνολογία NFC smartphone σας  Xperia ή το tablet , με ένα άγγιγμα. Κάντε mirroring στη συσκευή σας ασύρματα και απολαύστε φωτογραφίες, βίντεο, παιχνίδια και εφαρμογές σε μία μεγάλη οθόνη με φανταστικά χρώματα και λεπτομέρειες. Ξεφυλλίστε προγράμματα, εγγράψτε εκπομπές και εξερευνήστε περιεχόμενο σχετικό με το TV SideView, με την εύχρηστη εφαρμογή για το Android σας ή τη συσκευή σας iOS.

Απολαύστε εντυπωσιακές εικόνες και ήχο, που έρχονται να συμπληρώσουν το κομψό νέο στυλ του Sense of Quartz, το οποίο προσθέτει πολυτέλεια στο καθιστικό σας.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ