Διαρρήκτης τραυμάτισε αστυνομικό

Διαρρήκτης τραυμάτισε αστυνομικό

 

Διαρρήκτης τραυμάτισε αστυνομικό στη Θεσσαλονίκη. Χθες τα ξημερώματα στον Εύοσμο δύο άτομα διέρρηξαν μονοκατοικία και αφαίρεσαν χρυσαφικά και άλλα αντικείμενα. Κατά την έξοδό τους, αστυνομικοί της Ομάδων Πρόληψης και Κατασταλής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ), που είχαν ειδοποιηθεί, προσπάθησαν να τους συλλάβουν.

Ο πρώτος από τους δράστες, ένας 25χρονος, έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ ο συνεργός του, ένας 37χρονος, προσπάθησε να ξεφύγει με αυτοκίνητο, χτύπησε και τραυμάτισε έναν αστυνομικό, επιχείρησε να εμβολίσει περιπολικό του Α.Τ. Ευόσμου και τραυμάτισε έναν μοτοσικλετιστή, χτυπώντας τη μηχανή του. Μετά από έρευνες, χθες το μεσημέρι, οι δράστες συνελήφθησαν, στο όριο του αυτοφώρου.

Σε έρευνα στο σπίτι 59χρονου, στον οποίο πήγαιναν τα κλοπιμαία, για να παίρνουν ναρκωτικά, βρέθηκαν κλοπιμαία, ένα πιστόλι, ναρκωτικά και 1.000 ευρώ, προερχόμενα από εμπορία. Ο 25χρονος κατηγορείται για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, ο 37χρονος κατηγορείται επιπλέον για απόπειρα ανθρωποκτονίας και απείθεια, ενώ ο 59χρονος για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος και παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών και όπλων.

 

Πηγή: thesstoday.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ