Μυστηριώδης θάνατος 25χρονου στην Χαλκιδική

Μυστηριώδης θάνατος 25χρονου στην Χαλκιδική

 

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει το θάνατο ενός 25χρονου, ο οποίος βρέθηκε απανθρακωμένος σε συγκρότημα ενοικιαζόμενων δωματίων, στα Ψακούδια Χαλκιδικής.

Όλα ξεκίνησαν όταν κάτω από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία σημειώθηκε έκρηξη στο δωμάτιο όπου είχε καταλύσει ο 25χρονος, με αποτέλεσμα να εκδηλωθεί πυρκαγιά. Στο σημείο έφτασαν άμεσα άνδρες της πυροσβεστικής και κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης διαπίστωσαν ότι ο νεαρός είχε βρει τραγικό θάνατο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή την ώρα άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών βρίσκονται στο δωμάτιο και προσπαθούν να συλλέξουν τα υπολείμματα του αυτοσχεδίου μηχανισμού που προκάλεσε την έκρηξη και την πυρκαγιά.

Η υπόθεση περιπλέκεται ακόμα περισσότερο από το γεγονός ότι, όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί, πίσω από την πόρτα του δωματίου είχε τοποθετηθεί μια ντουλάπα, ενώ το παράθυρο είχε καλυφθεί με το στρώμα.  Κάτω από το κρεβάτι βρέθηκε ένα πιστόλι και πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός άνδρας ήταν αστυνομικός. Πάντως, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 25χρονος είχε νοικιάσει το δωμάτιο, χρησιμοποιώντας ψευδή στοιχεία.

Οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.

 

Διαβάστε επίσης:

Βρέθηκε νεκρός σε ενοικιαζόμενα δωμάτια

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ