“Γεμίζει” ο Σκορπιός

“Γεμίζει” ο Σκορπιός

Ο Ρώσος μεγιστάνας Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ ο οποίος προσφάτως αγόρασε για χάρη της κόρης του τον Σκορπιό από την οικογένεια Ωνάση, βρίσκεται εδώ και δύο ημέρες στο μαγευτικό νησί. 

Ο Ρώσος μεγιστάνας έφτασε με την πολυτελή θαλαμηγό του προχθές το μεσημέρι παρέα με στενούς του φίλους για ολιγοήμερη παραμονή στο νησί, με αφορμή και την εορτή του Αγίου Πνεύματος. Ο Ριμπολόβλεφ δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος από την επιλογή του να αγοράσει τον Σκορπιό και προσκαλεί τους φίλους του στο νησί για να απολαύσουν μαζί τον προσωπικό του παράδεισο.

Σύμφωνα με το Meganisinews.gr η κόρη του Κατερίνα δεν συνοδεύει τον πατέρα της και δεν αναμένεται στο νησί τα επόμενα εικοσιτετράωρα. Με τη θαλαμηγό μεταφέρθηκαν και αρκετά έπιπλα, ρούχα και προσωπικά αντικείμενα της οικογένειας που θα χρησιμοποιηθούν για να κάνουν πιο άνετη την παραμονή τους στο νησί το αμέσως επόμενο διάστημα των θερινών διακοπών τους.

Η πρώτη φάση των εργασιών ουσιαστικά τελείωσε την περασμένη Παρασκευή 21 Ιουνίου, με το ferry-boat να εκτελεί το τελευταίο έκτακτο δρομολόγιο στο νησί για την απομάκρυνση των συνεργείων που χρησιμοποιήθηκαν για την ανακαίνιση των κτιρίων.

Τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια, με άνδρες της ασφάλειας του νησιού να παρακολουθούν διακριτικά κάθε κίνηση γύρω από τον Σκορπιό κατά την διάρκεια της ημέρας, ενώ τη νύχτα εντείνονται οι περιπολίες σε όλη την έκταση του νησιού.

Τετ α τετ Σαμαρά – Ριμπολόβλεφ

Τον Ρώσο κροίσο Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ δέχθηκε χθες στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Ο Ρώσος επιχειρηματίας ενημέρωσε τον κ. Σαμαρά για την επένδυσή του στον Σκορπιό της Λευκάδας καθώς και για τα πιθανά μελλοντικά επενδυτικά του σχέδια στην Ελλάδα.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ: Meganisinews.gr

Πηγή: Real.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ