Έτσι έπιασαν τους εμπρηστές

Έτσι έπιασαν τους εμπρηστές

 

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν από τις 4 το μεσημέρι του Σαββάτου όταν στο Κορωπί σήμανε συναγερμός από την πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει στην περιοχή Άγιος Γεώργιος. Οι πυροσβέστες όμως κατά την κατάσβεση εντόπισαν μέσα στο δάσος μια μηχανή που είχε καταστραφεί ολοσχερώς από τις φλόγες.

Αμέσως ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του ιδιοκτήτη καθώς αυτό που προβλημάτισε τις αρχές ήταν το γεγονός ότι από το δίκυκλο έλειπε η πινακίδα κυκλοφορίας.

Έπειτα από μαρτυρίες αυτόπτων μαρτύρων διαπιστώθηκε ότι τη μηχανή οδηγούσε ένας αλλοδαπός ασιατικής καταγωγής που εργάζεται σε ψησταριά στην περιοχή.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, την ώρα που οδηγούσε την μοτοσυκλέτα στο δάσος ο αλλοδαπός, κάτω από άγνωστες συνθήκες αυτή άρπαξε φωτιά. Όμως ο συλληφθείς αντί να ενημερώσει την πυροσβεστική, αφαίρεσε την πινακίδα και αποχώρησε από το σημείο. Συνελήφθη, ωστόσο, από τους άνδρες της πυροσβεστικής.

Στα χέρια των Αρχών έπεσε και ο εργοδότης του αλλοδαπού, ιδιοκτήτης της μοτοσυκλέτας, καθώς οι αρχές θεωρούν ότι γνώριζε για το περιστατικό και δεν ενημέρωσε ως όφειλε.

 

Διαβάστε επίσης:

Δύο συλλήψεις για εμπρησμό

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ