Σε τάπερ η βόμβα για τη Διευθύντρια των φυλακών

Σε τάπερ η βόμβα για τη Διευθύντρια των φυλακών

Στα χέρια της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας βρίσκεται η υπόθεση της έκρηξης του αυτοκινήτου της διευθύντριας των φυλακών Κορυδαλλού στη Δάφνη.

Τα στοιχεία των αξιωματικών συγκλίνουν περισσότερο προς την κατεύθυνση της τρομοκρατίας. Σύμφωνα μάλιστα με αστυνομικές πηγές η ισχυρή βόμβα δεν αποκλείεται να τοποθετήθηκε από ασύλληπτα μέλη τρομοκρατικής ομάδας, αρκετά μέλη της οποίας βρίσκονται στη φυλακή. 

Ο αυτοσχέδιος ωρολογιακός μηχανισμός είχε τοποθετηθεί σε τάπερ ενώ το έργο των αστυνομικών αρχών για τη συλλογή στοιχείων δυσκόλεψε το γεγονός ότι οι πυροσβέστες χρειάστηκε να ρίξουν αφρό για την κατάσβεση της φωτιάς από την έκρηξη.

Η ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε στις 4.40 τα ξημερώματα στο ΙΧ αυτοκίνητο της διευθύντριας των φυλακών Κορυδαλλού, το οποίο ήταν σταθμευμένο στην οδό Διομήδου 3 και Αγ. Βαρβάρας, στη Δάφνη.

Στις 4.15 άγνωστος τηλεφώνησε στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 και σε ιστοσελίδα   και προειδοποίησε για την έκρηξη δίνοντας χρονικό περιθώριο 20 λεπτών.

Η Αστυνομία απέκλεισε την περιοχή και πράγματι η έκρηξη σημειώθηκε στο χρόνο που είχε δώσει ο άγνωστος που τηλεφώνησε.

Η έκρηξη ήταν ισχυρή και διέλυσε το αυτοκίνητο κάτω από το οποίο είχε τοποθετηθεί ο μηχανισμός ενώ έσπασαν τα τζάμια πολυκατοικιών και προκλήθηκαν ζημιές σε παρακείμενα αυτοκίνητα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ