10 μυστικά για να πετύχει το πρώτο σας ραντεβού!

10 μυστικά για να πετύχει το πρώτο σας ραντεβού!

Αναζητάτε συμβουλές για το πώς πρέπει να διαχειριστείτε την περίπτωση του πρώτου ραντεβού; Τότε πιθανόν να έχετε προσέξει τον καταιγισμό των καταχωρήσεων στο Google, στην αναζήτηση «τι πρέπει να κάνετε και να μην κάνετε στα πρώτα ραντεβού». Πάνω από 300 εκατομμύρια απαντήσεις θα βομβαρδίσουν την οθόνη του υπολογιστή σας. Φαίνεται ότι όλοι είναι ειδικοί στο θέμα των σχέσεων και της ανθρώπινης συμπεριφοράς. Παρακάτω οι υποδείξεις έρχονται μόνο από τους πραγματικά ειδικούς!

1. Μην έχετε στο μυαλό σας ένα συγκεκριμένο πρότυπο άνδρα.

Ευρύνετε τον ορισμό που δίνετε για τον ιδανικό σύντροφο. Μείνετε ανοιχτοί στην πιθανότητα να ερωτευτείτε κάποιον που δεν ταιριάζει απόλυτα με τα κριτήρια που έχετε θέσει σχετικά με τον άνθρωπο που σας ταιριάζει. Το πιο σημαντικό στα πρώτα ραντεβού είναι να είμαστε ανοιχτόμυαλες.

2. Μην είστε υπερβολικά επικριτική.

Πλησιάστε τους άλλους με περιέργεια, ευγένεια και κατανόηση. Οι έρευνες αποδεικνύουν πως πολλές φορές γινόμαστε πολλοί επικριτικοί στα πρώτα ραντεβού, δίνουμε μεγάλη σημασία στις ατέλειες της συμπεριφοράς του ανθρώπου που έχουμε απέναντί μας   ενώ πραγματικά θα μπορούσαμε να έχουμε μια ταιριαστή σχέση. Μη ξεχνάτε άλλωστε ότι τα ετερώνυμα έλκονται.

3. Μην δείχνετε ότι είστε κτητική, μπορεί να τρομάξετε τον σύντροφό σας. Μη δείξετε υπερβολική οικειότητα.

Επίσης μη δείχνετε απελπισμένη. Συγκρατείστε συμπεριφορές που μπορεί να ερμηνευτούν ως κτητικές, ασταθείς, ή αλλιώς ανεπιθύμητες. Σεβαστείτε τη φυσική εξέλιξη ανάπτυξης της οικειότητας. Το να πείτε σε κάποιον που βγαίνετε για πρώτη φορά πόσο πολύ σας αρέσει θα προκαλέσει αρκετή πίεση. Αντίθετα, αποκαλύψτε σταδιακά τις σκέψεις, τα συναισθήματα και την προσωπική σας ιστορία, ξεκινώντας από τις πιο συνηθισμένες και προχωρώντας έπειτα στις βαθύτερες, πιο προσωπικές αποκαλύψεις.

 

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

 

Πηγή: boro.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ