ΦΩΤΟ – Τους “έγδυσαν” ανήμερα το Πάσχα

ΦΩΤΟ – Τους “έγδυσαν” ανήμερα το Πάσχα

Αναστατωμένη είναι γειτονιά της Φορτέτσας στο Ηράκλειο μετά από διάρρηξη σε σπίτι ηλικιωμένων ανήμερα του Πάσχα. Οι δράστες με αφορμή την απουσία των ιδιοκτητών εισέβαλαν στην οικία και την έκαναν γης μαδιάμ.

Όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες, δεν δίστασαν να ανοίξουν ότι κλειστό ντουλάπι υπήρχε μέσα στο σπίτι και να αδειάσουν τις ντουλάπες ρίχνοντας όλα τα ρούχα και τα αντικείμενα πάνω στο κρεβάτι.

Το συμβάν αντιλήφθηκε έντρομη η εγγονή των ηλικιωμένων το απόγευμα της Δευτέρας η οποία είχε πάει για να πάρει ένα προσωπικό της αντικείμενο.

Να σημειωθεί ότι περίεργο γεγονός αποτελεί ο τρόπος με τον οποίο μπήκαν μέσα αφού η πίσω πλευρά του σπιτιού είναι σε ακάλυπτο χώρο και το μπαλκόνι στον τρίτο όροφο ενώ η πόρτα του σπιτιού με τα μέχρι τώρα στοιχεία δεν φαίνεται να έχει παραβιαστεί.

Αφού άδειασαν όλα τα συρτάρια έχοντας αφαιρέσει προσωπικά αντικείμενα, επέλεξαν να φύγουν από το παραθυράκι της κουζίνας, κάτι που μαρτυράει το γεγονός ότι το είχαν αφήσει ανοικτό. Οι γείτονες αλλά και οι κάτοικοι της περιοχής έχουν εξοργιστεί με τα απανωτά κρούσματα κλοπών και διαρρήξεων στα σπίτια και τις γύρω γειτονιές, αφού πριν από λίγες ημέρες μία ηλικιωμένη γυναίκα πάλι στη Φορτέτσα αντίκρισε το σπίτι της άνω κάτω και τα λιγοστά χρήματα της να έχουν κάνει φτερά.

Δείτε τις φωτογραφίες του prismanews.gr από το σπίτι των ηλικιωμένων που έπεσαν θύματα διάρρηξης:

Πηγή: prismanews.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ