Σοκαρισμένοι και οι αστυνομικοί

Σοκαρισμένοι και οι αστυνομικοί

 

Σοκαρισμένη παρακολουθεί η κοινωνία της Πάτρας την πρωτόγνωρη ιστορία του 40χρονου οικοδόμου που βίαζε κατ΄εξακολούθηση τα τρία από τα τέσσερα παιδιά του και έβαζε τον έναν από τους γιους του να κάνει συχνά σεξ με την μητέρα του για να βλέπει εκείνος.

Ακόμη και ο αστυνομικός διευθυντής της Πάτρας Κωνσταντίνος Κυριακόπουλος δήλωσε στην εφημερίδα “Εspresso”: “Ο πατέρας, όπως προκύπτει, βίαζε επί 8ετία τα τρία από τα τέσσερα παιδιά του. Οι λεπτομέρειες είναι ανατριχιαστικές, ενώ το πιο άσχημο από όλα είναι ότι στα όργια συμμετείχε και η μητέρα. Στα τόσα χρόνια που είμαι εδώ δεν έχω συναντήσει ποτέ τέτοιο περιστατικό”.

Και συνεχίζει: “Το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης τηλεφώνησε ένα από τα παιδιά στο Κέντρο. Αμέσως επιλήφθηκε η Ασφάλεια και οι γονείς συνελήφθησαν”.

Οι δύο κόρες, 17 και 16 ετών, και οι δύο γιοι, 12 και 8 ετών, εξετάστηκαν από ιατροδικαστή, ο οποίος διαπίστωσε σημάδια βιασμού στα τρία μεγαλύτερα. Για την ώρα τα παιδιά φιλοξενούνται σε ίδρυμα, όπου δέχονται ψυχολογική υποστήριξη από ειδικούς.

 

Πηγή: Espresso

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ