Υπο έλεγχο η φωτιά στο Αγρίνιο

Υπο έλεγχο η φωτιά στο Αγρίνιο

 

Υπο έλεγχο έχει τεθεί η φωτιά υποσταθμό της ΔΕΗ στις Ραϊνες Αγρινίου, η οποία εκδηλώθηκε γύρω στις 11 το πρωί. Αυτή την ώρα νέες δυνάμεις της Πυροσβεστικής έχουν φτάσει στην περιοχή από διάφορα σημεία του νομού και βρίσκονται σε επιφυλακή προκειμένου να αποκλειστούν όλα τα ενδεχόμενα.

” Κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε ένα απο τα πιο δύσκολα συμβάντα που έχει αντιμετωπίσει η υπηρεσία μας το τελευταίο καιρό, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε έναν μετασχηματιστή της ΔΕΗ, ο οποίος έχει γύρω στους 80 τόνους ορυκτέλαιο με αποτέλεσμα  να έχουμε μεγάλες θερμοκρασίες πέρα από τα τεράστια ηλεκτρικά φορτία, ενώ δεν υπάρχει κάποιος κίνδυνος να επηρεαστούν άλλοι μετασχηματιστές. Λόγω της ιδιορρυθμίας και μέχρι να επέμβει η ΔΕΗ και να έχουμε πλήρη συνεργασία δεν έχει κατασβεστεί πλήρως η πυρκαγιά .Θα κατασβεστεί εντός ολίγων ωρών”, ανέφερε ο διοικητής της Πυροσβεστικής Αγρινίου κ.Μπόκας, ενώ όπως πρόσθεσε πως δεν υπάρχει κίνδυνος επέκτασης.

Το ενδεχόμενο έκρηξης ωστόσο στο σημείο σύμφωνα με τον ίδιο δεν μπορεί να αποκλειστεί: “Υπάρχει κίνδυνος για έκρηξη και ηλεκτροπληξία και οι κινήσεις μας είναι προσεκτικές προκειμένου να μην υπάρξει κίνδυνος για ανθρώπινες ζωές”.

 

Δείτε το βίντεο:

 

Πηγή: cityvoice.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ