Εκτονώθηκε η ένταση στον σταθμό Λαρίσης

Εκτονώθηκε η ένταση στον σταθμό Λαρίσης

Ήρεμη είναι αυτή την ώρα η κατάσταση στον σταθμό Λαρίσης, όπου νωρίτερα σημειώθηκαν επεισόδια με μέλη της Χρυσής Αυγής και τα ΜΑΤ.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, το επεισόδιο σημειώθηκε όταν πήγε στο σημείο ο δήμαρχος Γ. Καμίνης, για να επισκεφθεί την Κοινωνική Υπηρεσία του δήμου, που είναι απέναντι από τα παλιά γραφεία της Χρυσής Αυγής, προκειμένου να ανταλλάξει ευχές με το προσωπικό και άτομα που υπήρχαν εκεί.

Στη θέα του κ. Καμίνη, περίπου 40 άτομα από τη Χρυσή Αυγή, κινήθηκαν απειλητικά προς το κτίριο του δήμου, αλλά τους εμπόδισαν οι δυνάμεις των ΜΑΤ που ήταν εκεί. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την αστυνομία, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γ. Γερμενής, κάνοντας χρήση της βουλευτικής του ιδιότητας πέρασε από το μπλόκο της αστυνομίας και μπήκε στο κτίριο του δήμου, όπου επιτέθηκε λεκτικά στον δήμαρχο Αθηναίων. Στη συνέχεια, ο βουλευτής αποχώρησε.

Ο επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων, ρώτησε τον δήμαρχο αν προτίθεται να κάνει μήνυση στον κ. Γερμενή, δεδομένου ότι το αδίκημα διώκεται κατ΄έγκληση, αλλά ο κ. Καμίνης αρχικά είπε ότι δεν είχε τέτοια πρόθεση.

 

Πηγή: ΑΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ