Είχε όπλα και εκρηκτικά

Είχε όπλα και εκρηκτικά

Η αστυνομία πέρασε χειροπέδες σε έναν 48χρονο, ο οποίος κατηγορείται για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα και τα εκρηκτικά, καθώς και για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Ο 48χρονος συνελήφθη σε τοπική κοινότητα του Δήμου Οιχαλίας Μεσσηνίας. Στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πολεμικά τυφέκια, περίστροφα, ένα κυνηγετικό όπλο, ποσότητα πυρίτιδας, φυσίγγια, σκάγια κ.α.

Πιο αναλυτικά, κατά την έρευνα που πραγματοποιήθηκε, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

Τρία μονόκαννα πολεμικά τυφέκια, εκ των οποίων η κάννη του ενός είχε τροποποιηθεί, τρία περίστροφα, ένα περίστροφο κρότου, με κομμένη κάννη, ένα ξύλινο τόξο με δέκα βέλη, μια ξύλινη αστυνομική ράβδος, 51 καψύλλια, διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, 33 κάλυκες διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, τρία τεμάχια βραδύκαυστο φιτίλι, ποσότητα πυρίτιδας, σε διάφορες συσκευασίες, συνολικού βάρους -319,58- γραμμαρίων, ποσότητα σκαγιών, σε διάφορες συσκευασίες, συνολικού βάρους -3.804- γραμμαρίων, διάφορα εξαρτήματα που χρησιμεύουν στην γόμωση φυσιγγίων, μία κυνηγετική καραμπίνα με τέσσερα 4 φυσίγγια, για την οποία είχε δηλωθεί κλοπή στο Αστυνομικό Τμήμα Περιφερείας Καλαμάτας, στις 14-4-2012, από τον ιδιοκτήτη της.

Ο 48χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας. Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Μελιγαλά.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ