“Μανωλάδα” στο Λαχανά Θεσσαλονίκης

“Μανωλάδα” στο Λαχανά Θεσσαλονίκης

 

Συνθήκες που θυμίζουν…Μεσαίωνα περιέγραψε στους έκπληκτους αστυνομικούς, 46χρονη αλλοδαπή η οποία κατήγγειλε ότι 44χρονος, που την απασχολούσε στην κτηνοτροφική μονάδα που διατηρεί στην περιοχή του Λαχανά στη Θεσσαλονίκη, την παρενοχλούσε σεξουαλικά, την ανάγκαζε να κοιμάται δίπλα στα…ζώα, ενώ είχε βάλει και έναν 80χρονο να την προσέχει για να μην δραπετεύσει.

Η γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει από τη “φυλακή” της, το πρωί της Κυριακής, και να καταγγείλει στο Τμήμα Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης τις τραγικές συνθήκες που βίωνε στα χέρια του “εργοδότη” της. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της αστυνομίας “κατά το χρονικό διάστημα των τελευταίων δυόμισι ετών, 44χρονος ομογενής, εκμεταλλευόταν την εργασία της σε κτηνοτροφική μονάδα που διατηρούσε στην περιοχή του Λαχανά Θεσσαλονίκης είτε με τη χρήση και απειλή σωματικής βίας είτε με την κατά περίσταση παρακράτηση του δελτίου αστυνομικής της ταυτότητας, δίχως να της καταβάλει το σύνολο της προσυμφωνημένης αμοιβής.

Επίσης, η 46χρονη, διέμενε σε πρόχειρο κατάλυμα, που βρίσκονταν στον ίδιο χώρο εκτροφής και σταυλισμού των ζώων, ενώ κατήγγειλε και την σε βάρος της σεξουαλική παρενόχληση από τον 44χρονο.

Επιπλέον, σύμφωνα με την καταγγελία της 46χρονης, 80χρονος ομογενής, την επιτηρούσε προκειμένου να μη διαφύγει, καθώς επίσης επόπτευε και την ορθή εκτέλεση των εργασιών που της είχαν αναθέσει”.

Αμέσως μετά την καταγγελία, αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τους δράστες στην οικία του 44χρονου, στην περιοχή του Λαγκαδά.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

 

Πηγή:thesstoday.gr

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ