Ανήλικη αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει

Ανήλικη αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει

 

Να βάλει τέλος στη ζωή της εξαιτίας ενός νεανικού έρωτα αποπειράθηκε μια 17χρονη κοπέλα στο Ρέθυμνο η οποια σώθηκε από ένα… τροχαίο.

Η απίστευτη ιστορία αποκαλύφθηκε σύμφωνα με πληροφορίες ύστερα από έρευνες των αστυνομικών αρχών στο πλαίσιο του ατυχήματος, καθώς η 17χρονη τα μεσάνυχτα της Παρασκευής μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο ύστερα από πτώση που είχε με το δίκυκλο της μητέρας της.

Εκεί διαπιστώθηκε ότι είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών χαπιών γεγονός που οδήγησε τις υποψίες των αστυνομικών ότι η ανήλικη ήθελε να αυτοκτονήσει.

Το κουβάρι της υπόθεσης ξετυλίχτηκε τις πρώτες πρωινές ώρες. H 17χρονη, είχε ζητήσει από τη μητέρα της να την αφήσει να φύγει στο Ηράκλειο για να μείνει με τον ενήλικα φιλο της που διατηρεί δεσμό.

Η μητέρα της, η οποία είναι ρωσικής καταγωγής και βρίσκεται σε διάσταση με τον σύζυγό της που μένει στα Χανιά, αρνήθηκε κάτι τέτοιο.

Στο μυαλό της ανήλικης αυτό έμοιαζε αβάσταχτο και τα μεσάνυχτα, αφού κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα χαπιών πήρε το δίκυκλο της μητέρας της ωστόσο δεν κατάφερε να πάει μακριά καθώς μια ώρα μετά τα τα μεσάνυχτα, ενεπλάκη σε τροχαίο.

Η 17χρονη νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

 

Πηγή: flashnews.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ