7 συλλήψεις για τα επεισόδια στο Πανεπιστήμιο Πειραιά

7 συλλήψεις για τα επεισόδια στο Πανεπιστήμιο ΠειραιάΣε επτά συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία για τα επεισόδια που σημειώθηκαν το μεσημέρι στο Πανεπιστήμιο Πειραιά κατά τη διάρκεια των οποίων τραυματίστηκαν δύο φοιτητές, οι οποίοι διακομίστηκαν στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νικαίας.Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, το μεσημέρι, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης της φοιτητικής παράταξης ΔΑΠ, που διεξαγόταν εντός του Πανεπιστημίου Πειραιά, ομάδα σαράντα περίπου ατόμων κρατώντας λοστούς, πτυσσόμενα κλομπ, ξύλινα ρόπαλα και μαύρες σημαίες εισήλθαν στο χώρο της εκδήλωσης κτυπώντας απρόκλητα και αδιακρίτως τους παρευρισκόμενους φοιτητές, προκαλώντας παράλληλα ζημιές σε ηλεκτρονικό εξοπλισμό και ηχητικά μηχανήματα.

Κατά τη διαφυγή των δραστών της επίθεσης, επτά εξ’ αυτών εντοπίστηκαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο ακινητοποίησαν αστυνομικοί της Ομάδας Δίας και τους προσήγαγαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά. Τους προσαχθέντες αναγνώρισαν φοιτητές και στη συνέχεια συνελήφθησαν.

Οι συλληφθέντες, κατηγορούμενοι για τα αδικήματα των επικίνδυνων σωματικών βλαβών, των διακεκριμένων περιπτώσεων φθοράς και παράβαση του Νόμου περί όπλων θα οδηγηθούν στον  Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη και των υπολοίπων δραστών συνεχίζονται.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ