Η βασίλισσα των επεμβάσεων για τέλειο σώμα!

Η βασίλισσα των επεμβάσεων για τέλειο σώμα!

 

Μπείτε τώρα στο www.nowdoctor.gr και διαβάστε

 

 

Γράφει ο Δρ. Αθανάσιος Αθανασίου MD PhD – Πλαστικός Χειρουργός / Διευθύνων Σύμβουλος του Athens Beverly Hills Plastic Surgery & Athens Beverly Hills Medical Group

Η λιποαναρρόφηση συνεχίζει να αποτελεί τη βασίλισσα των επεμβάσεων της πλαστικής χειρουργικής, ιδίως στις μεσογειακές χώρες, όπου τα «ψωμάκια» στις γυναίκες και η «κοιλίτσα» για τους άνδρες αποτελούν πολύ ευρύ φαινόμενο. Η λιποαναρρόφηση με τη λιπογλυπτική είναι δύο τεχνικές που, παρόλο που έχουν ίδια βάση, έχουν διαφορετικές ενδείξεις.

Η λιπογλυπτική (liposculpture) αφορά σε μεταφορά λίπους από ένα σημείο του σώματος σε ένα άλλο, όπου υπάρχει λιποδυστροφία ή πρόωρη απορρόφησή του. Έτσι λοιπόν, είμαστε σε θέση να πάρουμε λίπος από την κοιλιακή χώρα ή τους γλουτούς και μέσω ειδικής επεξεργασίας να το τοποθετήσουμε στις ρινοπαρειακές αύλακες. Μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε το λίπος αυτό για ανόρθωση γλουτών ή τονισμό των φυσικών καμπυλών του σώματος, όπως π.χ. τελευταία χρησιμοποιείται για αυξητική στήθους.

Η λιποαναρρόφηση από την άλλη, περιλαμβάνει αφαίρεση λίπους από περιοχές με μεγαλύτερη από την επιθυμητή συσσώρευση. Οι δύο αυτές τεχνικές μπορούν να εφαρμοστούν τόσο συνδυαστικά στον ίδιο χρόνο, όσο και μεμονωμένα.

 

Για τη συνέχεια του άρθρου πατήστε εδώ.

 

Μπείτε τώρα στο www.nowdoctor.gr, την πρώτη διαδικτυακή πλατφόρμα για δωρεάν ραντεβού με ιατρό μέσω διαδικτύου και κάντε τις ερωτήσεις σας!

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ