Εξετάζεται καμένο αυτοκίνητο στα Σφακιά

Εξετάζεται καμένο αυτοκίνητο στα Σφακιά

Σε κλίμα οδύνης τελείται αυτή την ώρα στ’ Ασκύφου Σφακίων, η κηδεία του άτυχου 52χρονου, ο οποίος έπεσε θύμα δολοφονικής ενέδρας το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.

Οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών συνεχίζονται και προς αυτή την κατεύθυνση εξετάζεται ένα όχημα, το οποίο βρέθηκε καμένο έξω από την Ιμπρο Σφακίων. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, πρόκειται για το όχημα με το οποίο διέφυγαν οι δράστες, αμέσως μετά την εκτέλεση του 52χρονου κτηνοτρόφου.

Ο δολοφόνος είναι γνώστης της περιοχής και έτσι μπόρεσε να κινηθεί άνετα και με ασφάλεια. Γνώριζε τις συνήθειες και τις κινήσεις του θύματος, ήξερε καλά πού να στήσει την ενέδρα του για να πετύχει τον σκοπό του και να χαθεί στο σκοτάδι χωρίς να αποκαλυφθεί.

Η μικρή κοινωνία είναι μουδιασμένη από την τραγική είδηση του βίαιου θανάτου ενός κατοίκου που ήταν φιλήσυχος και δεν είχε προκαλέσει προβλήματα σε κανέναν

Η Αστυνομία μιλάει για ένα δύσκολο έγκλημα ως προς την εξιχνίαση του αφενός γιατί τα ευρήματα στην φάση αυτή είναι περιορισμένα, αφετέρου γιατί δεν υπάρχουν στοιχεία που να προσδιορίζουν το πιθανό κίνητρο της δολοφονίας.

Η ΕΛ.ΑΣ εξετάζει και το κινητό τηλέφωνο του θύματος ενώ θα ζητηθεί να ξεκινήσει η διαδικασία σάρωσης της κινητής τηλεφωνίας προκειμένου να εντοπιστούν τυχόν ύποπτοι αριθμοί που ενεργοποιήθηκαν  την ώρα της δολοφονίας. Το άλλο σκέλος της έρευνας αφορά στις καταθέσεις που θα ληφθούν από το οικογενειακό περιβάλλον του θύματος, κάτι που αναμένεται να γίνει μετά την κηδεία του 52χρονου κτηνοτρόφου.

 

Πηγή: cretalive.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ