Σέρρες: Συνελήφθησαν οι ληστές

Σέρρες: Συνελήφθησαν οι ληστές

Επίθεση με γροθιές και αιχμηρά αντικείμενα δέχθηκε πρατηριούχος βενζίνης, από δύο Βούλγαρους υπηκόους, που συνελήφθησαν στο μεθοριακό σταθμό του Προμαχώνα.

Το γεγονός συνέβη αργά χθες το βράδυ όταν ο πρατηριούχος κλείνοντας το βενζινάδικό του που βρίσκεται επί της εθνικής οδού Σερρών – Προμαχώνα στο ύψος του δ.δ. Χριστός, δέχθηκε επίθεση από τους δύο δράστες οι οποίοι με ένα αιχμηρό αντικείμενο, του κατάφεραν χτυπήματα στο κεφάλι. Ο άτυχος άνδρας έχασε τις αισθήσεις του και οι δράστες του απέσπασαν όλες τις εισπράξεις της ημέρας που έφταναν στα 1900 ευρώ περίπου και τράπηκαν σε φυγή με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που είχαν κρύψει σε κοντινή απόσταση.

Αιμόφυρτος ο 57χρονος πρατηριούχος κατάφερε μετά από λίγα λεπτά να ειδοποιήσει την Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών και να δώσει τα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου των δραστών που είχε καταγράψει η κάμερα του πρατηρίου, όταν μία ώρα πριν από το συμβάν, προμηθεύτηκαν βενζίνη.

Η άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών του Τμήματος Προμαχώνα Σερρών σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών οδήγησε στη σύλληψη των δύο Βουλγάρων δραστών, 19 και 26 ετών αντίστοιχα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ