Άδεια τα ξενοδοχεία στην Πάτρα

Άδεια τα ξενοδοχεία στην Πάτρα

Οι εποχές που τα ξενοδοχεία όχι μόνο της Πάτρας αλλά και της ευρύτερης περιοχής άγγιζαν σε πληρότητα το 100%, μέρες πριν την κορύφωση του Πατρινού Καρναβαλιού, έχουν περάσει.

Μέχρι στιγμής υπάρχουν ελεύθερα δωμάτια σε ξενοδοχεία μιας και η πληρότητα κυμαίνεται από 70 έως 80%, όπως αναφέρει στο thebest.gr o Πρόεδρος των Ξενοδόχων Αχαΐας Νίκος Παπαλέξης και αν συνεχιστεί έτσι η κατάσταση το πιθανότερο είναι να μπορεί κάποιος να βρει δωμάτιο ελεύθερο ακόμα και το τελευταίο τριήμερο.

Και φυσικά μιλάμε μόνο για ξενοδοχεία της Πάτρας και όχι της Δυτικής και Ανατολικής Αχαΐας, πολλά από τα οποία αυτή την καρναβαλική περίοδο θα μείνουν κλειστά λόγω απουσίας κρατήσεων.

Ωστόσο σήμερα και μέχρι τα μέσα της εβδομάδας αναμένονται κάποιες κρατήσεις της τελευταίας στιγμής.

«Φέτος η κατάσταση είναι ακόμα πιο δύσκολη από πέρυσι και βέβαια δεν φταίει το Πατρινό Καρναβάλι αλλά η οικονομική κατάσταση. Γιατί δεν είναι μόνο τα έξοδα της διαμονής, αλλά και της μετακίνησης, της διατροφής, της διασκέδασης. Η οικονομική δυσχέρεια έχει καταστήσει απαγορευτικά κάποια πράγματα», δηλώνει ο Νίκος Παπαλέξης, ενώ εκτιμά ότι πολλοί επισκέπτες από τις γύρω περιοχές ακόμα και από την Αθήνα θα μετακινηθούν αυθημερόν.

Όπως αναφέρει, οι τιμές των ξενοδοχείων είναι μειωμένες με τις τιμές για ένα δίκλινο να κυμαίνονται από 50 έως 100 ευρώ. .

 

Πηγή: thebest.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ