Λευκάδα-Φοιτητές έκλεισαν τη γέφυρα

Λευκάδα-Φοιτητές έκλεισαν τη γέφυρα

 

 

Στο κλείσιμο της γέφυρας της Λευκάδας προχώρησαν πριν λίγο οι φοιτητές του ΤΕΙ, αντιδρώντας στο σχέδιο «Αθηνά».

 

Οι φοιτητές έχουν κλείσει τον δρόμο ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχουν επιτρέψει την διέλευση μόνο όσων έχουν πραγματικά ανάγκη να διέλθουν, και συγκεκριμένα ενός ασθενοφόρου και ενός νέου με ειδικές ανάγκες.

 

Οι φοιτητές εκτός από το να μην μεταφερθούν τα τμήματα του ΤΕΙ στην Άρτα και την Ηγουμενίτσα ζητούν να μην αλλάξει το γνωστικό τους αντικείμενο.

 

«Θέλουμε να μην αλλάξει το γνωστικό μας αντικείμενο και να ολοκληρώσουμε τις σπουδές μας εδώ στην Λευκάδα απ όπου δηλαδή επιλέξαμε από την αρχή να φοιτήσουμε» τόνισε ο πρόεδρος του συλλόγου των φοιτητών, Στέφανος Ματρώζος, ενώ είπε ότι έχουν ήδη κλείσει 5-6 λεωφορεία προκειμένου την ερχόμενη εβδομάδα φοιτητές, καθηγητές και απλοί πολίτες να μεταβούν στην Αθήνα όπου θα επιχειρήσουν να παραδώσουν ψήφισμα διαμαρτυρίας σε πολιτικούς της κυβέρνησης.

 

Τέλος ο πρόεδρος του συλλόγου των φοιτητών Ματρώζος Στέφανος τόνισε ότι σε αυτόν τον αγώνα, θέλουν και ζητούν να έχουν δίπλα τους όλους τους πολίτες της Λευκάδας.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ΤΕΙ Λευκάδας είναι συνολικά εγγεγραμμένοι 900 φοιτητές ενώ οι ενεργοί ξεπερνούν τους 600 στα δύο τμήματα.

 

 

 

 

 

Πηγή: pamepreveza.gr

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ