Συνελήφθη 54χρονος για την επίθεση στις Σκουριές

Συνελήφθη 54χρονος για την επίθεση στις Σκουριές 

 

Ένας 54χρονος συνελήφθη, κατηγορούμενος για ηθική αυτουργία, στην χθεσινή επίθεση στην εταιρεία Ελληνικός Χρυσός στις Σκουριές Χαλκιδικής. 

Παράλληλα σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό και τους φυσικούς αυτουργούς, τους δράστες για την εμπρηστική επίθεση στο εργοτάξιο της εταιρίας.

Χθες το βράδυ οι τέσσερις προσαχθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι, όπως είχαν αφεθεί και οι άλλοι 27 που είχαν προσαχθεί αρχικά. 

Η αστυνομία έχει στα χέρια της εκτός από τα εμπρηστικά όπλα που χρησιμοποίησαν οι δράστες -αυτοσχέδιες βόμβες μολότοφ που δεν ανεφλέγησαν, βεγγαλικά, πυρσούς και τα κενά μπουκάλια, βρέθηκαν επίσης μια κουκούλα προσώπου τύπου full face, κηλίδες αίματος, υπολείμματα τσιγάρων, ένας πυρσός και μια χειρουργική μάσκα.

Από τα επεισόδια τέσσερα άτομα, εργαζόμενοι στο χώρο του εργοταξίου τραυματίστηκαν και ο ένας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πολυγύρου, όπου νοσηλεύεται με σπασμένο πόδι και αναπνευστικά προβλήματα.

Θυμίζουμε ότι χθες, για την ακρίβεια τα ξημερώματα της Κυριακής, ομάδα 50 ατόμων επιτέθηκε στο εργοτάξιο της εταιρείας, έδεσε δύο φύλακες, τους περιέλουσε με βενζίνη και στη συνέχεια κατέκαψε όλα τα μηχανήματα και εργαλεία της εταιρείας. 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ