Παρέσυρε αστυνομικό για να μην συλληφθεί

Παρέσυρε αστυνομικό για να μην συλληφθεί

Ένας 36χρονος συνελήφθη στην Κω για ναρκωτικά και απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος αστυνομικού, καθώς τον παρέσυρε και τον τραυμάτισε με τη μηχανή προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο.

Σε βάρος του δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για κατοχή ναρκωτικών, αντίσταση, απόπειρα ανθρωποκτονίας και σωματικές βλάβες σε βάρος αστυνομικού.

Ειδικότερα, χθες το βράδυ στην πόλη της Κω, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης διακίνησης ναρκωτικών, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κω εντόπισαν τον 36χρονο και επιχείρησαν να τον ελέγξουν.

Κατά την διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης και έλεγχου ο 36χρονος, προκειμένου να διαφύγει, οδηγώντας μηχανή κινήθηκε εναντίον αστυνομικού τον οποίο παρέσυρε ρίχνοντας τον στο έδαφος, τραυματίζοντας τον σε διάφορα σημεία του σώματος του.

Ακολούθησε καταδίωξη κατά την οποία ακινητοποιήθηκε ο δράστης και μετά από σθεναρή αντίσταση συνελήφθη. Επίσης ο δράστης λίγο πριν ακινητοποιηθεί απέρριψε στο έδαφος μια πλαστική συσκευασία που περιείχε ποσότητα ηρωίνης βάρους έξι γραμμαρίων.

Η μοτοσυκλέτα, τα ναρκωτικά, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκαν στην κατοχή του συλληφθέντα κατασχέθηκαν.

Επιπλέον διαπιστώθηκε ότι ο 36χρονος δεν είχε άδεια οδήγησης και ασφαλιστήριο συμβόλαιο για τη μηχανή.

Ο συλληφθείς, σε βάρος του οποίου ίσχυαν περιοριστικοί όροι για παρόμοιες υποθέσεις ναρκωτικών, θα οδηγηθεί σήμερα στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ