Παραμένουν στο μπλόκο της Νίκαιας οι αγρότες

Παραμένουν στο μπλόκο της Νίκαιας οι αγρότες

 

Αποφασισμένοι να παραμείνουν στο μπλόκο της Νίκαιας, δηλώνουν οι αγρότες του Θεσσαλικού κάμπου, μετά τις προτάσεις της κυβέρνησης.

Οι αγρότες, σύμφωνα με τον Real Fm, σκληραίνουν τη στάση τους ενώ σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα έκαναν λόγο για «εμπαιγμό».

«Μας δίνουν ψίχουλα και η τακτική τους μας δυναμώνει. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα κάνουμε πίσω», δηλώνουν οι Θεσσαλοί αγρότες, σύμφωνα με τον Real Fm.

Παράλληλα, το πρωί της Παρασκευής θα πραγματοποιηθεί παράσταση διαμαρτυρίας στη Λάρισα, όπου οι αγρότες θα βρεθούν με τα τρακτέρ τους. Επίσης, θα συνεδριάσει στις 12 το μεσημέρι το συντονιστικό των αγροτών όλης της Ελλάδας, προκειμένου να αποφασιστεί η συνέχιση των κινητοποιήσεων.

Οι αγρότες του Θεσσαλικού κάμπου καλούν όλους τους συναδέλφους τους να βρεθούν στο μπλόκο της Νίκαιας για να αποφασιστεί αν θα αποκλειστούν οι δρόμοι.

Ακούστε τι δήλωσαν στον Real Fm, ο γραμματέας Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων του νομού Σερρών, Κώστας Ξενιτίδης και ο Πρόεδρος του Παμφθιωτικού αγροτικού Συλλόγου, Δημήτρης Δημογιάννης:

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ