“Λουκέτο” στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας;

“Λουκέτο” στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας; 

 

Την αναστολή λειτουργίας του Γενικού Κρατικού Νίκαιας προτείνουν ομόφωνα οι γιατροί του, καθώς ο προϋπολογισμός του νοσοκομείου δεν έχει εγκριθεί και αδυνατούν να προμηθευτούν ιατρικά υλικά.

Με έγγραφό του ο διοικητής της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου, Ι. Ευδοκιμήδης ενημέρωσε τους διοικητές των νοσοκομείων της αρμοδιότητάς του ότι βάσει της πρόσφατης πράξης νομοθετικού περιεχομένου δεν θεωρείται νόμιμη καμία δαπάνη σε περίπτωση μη έγκρισης του προϋπολογισμού, όπως αναφέρει η Εφημερίδα των Συντακτών.

Από την πλευρά του ο δι��ικητής του Γενικού Κρατικού Νίκαιας, Κ.Πεταλάς, απαντά ότι «παρά τη μεγάλη καθυστέρηση που υπήρξε ως προς το να μας αποσταλούν οι οδηγίες για την κατάρτιση του προϋπολογισμού οικονομικής χρήσης 2013, καθώς και τα όρια εντός των οποίων θα έπρεπε να κινηθούν οι πιστώσεις του προϋπολογισμού, καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια ώστε να είμαστε εντός της προθεσμίας υποβολής του προϋπολογισμού μας. Οποιαδήποτε καθυστέρηση έγκρισης αυτού θα έχει ως αποτέλεσμα τη μη λειτουργία του νοσοκομείου με ό,τι συνέπεια επιφέρει αυτό».

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ