Ζήτησαν από γυναίκα σε καταστολή να… υπογράψει

Ζήτησαν από γυναίκα σε καταστολή να… υπογράψει

 

 

«Να έρθει να υπογράψει η γυναίκα σου  που είναι σε καταστολή», ήταν η απάντηση που έδωσε ο υπεύθυνος των διοικητικών υπηρεσιών του νοσοκομείου Πύργου στον Γιώργο Κούτρα προκειμένου να του θεωρήσει το γνήσιο της υπογραφής για την βεβαίωση που απαιτείται ώστε να εξασφαλίσει τα επιθέματα για την άρρωστη σύζυγο του.

«Του λέω καταλαβαίνεται τι μου λέτε. Η γυναίκα μου είναι σε καταστολή πάνω στην εντατική του νοσοκομείου σας και την περιμένουμε. Πώς θα υπογράψει. Πηγαίνετε να την δείτε», τονίζει ο Γιώργος Κούτρας μιλώντας στο ileiapost.gr

 «Το γνήσιο της υπογραφής έπρεπε να μπει σε μία βεβαίωση που θα έδινα στον άνθρωπο που έφερε τα επιθέματα προκειμένου να τα βάζουμε στην γυναίκα μου, η οποία λόγω του ότι είναι καταστολή και κλινήρης ανοίγει το δέρμα της. Για τον λόγο αυτό ζήτησα από τον υπεύθυνο των διοικητικών υπηρεσιών να μου θεωρήσει το γνήσιο της υπογραφής. Και αφού αρχικά πήρα αυτή την απάντηση ο κύριος αυτός συνέχιζε να με εμπαίζει λέγοντάς μου ότι τότε να μου υπογράψει η γυναίκα μου ένορκη εξουσιοδότηση. Δεν  άντεξα τότε και του είπα και εγώ διάφορα», επισημαίνει ο κ Κούτρας.

Ένας άνθρωπος που επί 40χρόνια φροντίζει την γυναίκα του που είναι άρρωστη και τα τελευταία χρόνια κλινήρης και σε καταστολή είχε την αντιμετώπιση αυτή  από ανθρώπους που υπηρετούν τον τομέα υγείας και έχουν καθήκον να φροντίζουν τον άνθρωπο.

 

 

 

 

ileiapost.gr

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ