Σέρρες: Τρακτέρ σε πλατείες και κόμβους

Σέρρες: Τρακτέρ σε πλατείες και κόμβους

Σε κεντρικές πλατείες των χωριών και σε κομβικά σημεία των επαρχιακών οδών παρατάσσουν αύριο τα τρακτέρ τους όλοι οι Σερραίοι αγρότες.

Την απόφαση να παρατάξουν τα τρακτέρ τους στις κεντρικές πλατείες των χωριών και σε κομβικά οδικά σημεία του νομού Σερρών, αποφάσισαν οι αγροτικοί σύλλογοι και οι αγρότες που συμμετείχαν στις δύο αγροτικές συνελεύσεις που έλαβαν χώρα, αργά το απόγευμα, στο δ.δ. Μητρουσίου του δήμου Σερρών και στην πόλη της Νέας Ζίχνης.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Αδέσμευτου Αγροτικού Συλλόγου Αλιστράτης, Γιώργο Κασάπογλου, οι αγρότες του δήμου Ν. Ζίχνης και Αμφίπολης, αποφάσισαν να παρατάξουν, αύριο το πρωί, τα τρακτέρ τους σε κομβικά σημεία των επαρχιακών οδών Μεσοράχης – Ζίχνης και Δραβίσκου, ενώ την ίδια ώρα οι αγρότες του δήμου Βισαλτίας πρόκειται να παρατάξουν τα τρακτέρ τους στην εθνική οδό Σερρών – Καβάλας, στη διασταύρωση των Κερδυλλίων.

Έξαλλου να παρατάξουν τα τρακτέρ τους στις κεντρικές πλατείες των χωριών αποφάσισαν και οι αγρότες που συμμετείχαν στη συνέλευση στο δ.δ. Μητρουσίου.

«Για πρώτη φορά ομόφωνα, ενοποιημένο όλο το συνδικαλιστικό αγροτικό κίνημα στις Σέρρες, με κοινή συστράτευση αποφάσισε να παρατάξει τα τρακτέρ στους δρόμους και τις πλατείες» δήλωσε στο ΑΜΠΕ ο Γραμματέας της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων νομού Σερρών, Κώστας Ξενιτίδης, που δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο τα τρακτέρ να παραταχθούν και παραπλεύρως της εθνικής οδού Σερρών Θεσσαλονίκης.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ