Κανονικά τα τρόλεϊ την Τρίτη

Κανονικά τα τρόλεϊ την Τρίτη

Σε πλήρη λειτουργία θα είναι από αύριο τα τρόλεϊ, σύμφωνα με τον πρόεδρο των εργαζομένων Κ. Νικολόπουλο, μετά από τη συνάντηση που είχε στο υπουργείο Ανάπτυξης με τον διευθύνοντα σύμβουλο του Δ.Σ της ΟΣΥ Γιάννη Οικονόμου.

Όπως τόνισαν και οι δύο πλευρές η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και υπήρξε ένας ουσιαστικός διάλογος πάνω στα αιτήματα των εργαζομένων.

«Είχαμε έναν ουσιαστικό διάλογο με τη Διοίκηση και όχι προσχηματικό. Είμαστε σε καλό δρόμο» δήλωσε μετά το πέρας της συνάντησης ο πρόεδρος της Ένωσης Εργαζομένων και πρόσθεσε πως ανέστειλαν σήμερα τις κινητοποιήσεις τους ώστε να ξεκινήσει άμεσα ο διάλογος».

Από την πλευρά του, ο διευθύνων σύμβουλος στις Οδικές Συγκοινωνίες Γ. Οικονόμου ανέφερε ότι «οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ, οι τεχνικοί στα λεωφορεία αλλά και οι οδηγοί στα τρένα έδειξαν μια λογική και υπεύθυνη στάση αναστέλλοντας σήμερα τις απεργιακές τους κινητοποιήσεις. Αναμένουμε το ίδιο και αύριο από τους οδηγούς στα λεωφορεία».

Τέλος, o κ. Οικονόμου, επανέλαβε πως η εταιρεία είναι ανοιχτή σε διάλογο για όλα τα θέματα, πλην της εφαρμογής του ενιαίου μισθολογίου.

Να σημειώσουμε πάντως, ότι από τα μεσάνυχτα ξεκινούν τα δρομολόγια των τρένων του ΟΣΕ, ενώ τα δρομολόγια του προαστιακού θα αρχίσουν το πρωί της Τρίτης. Ειδικότερα οι βραδινές αμαξοστοιχίες 500 (Αθήνα- Θεσσαλονίκη) και 501 (Θεσσαλονίκη – Αθήνα) θα αναχωρήσουν περί τις 00:15 αντίστοιχα.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ