ΟΣΕ και ΤΡΕΝΟΣΕ στο χορό των κινητοποιήσεων

 

ΟΣΕ και ΤΡΕΝΟΣΕ στο χορό των κινητοποιήσεων

 

Μετά την απόφαση της κυβέρνησης για επίταξη, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών εξήγγειλε για αύριο 24ωρη απεργία του προσωπικού της ΟΣΕ, της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, της ΕΕΣΣΤΥ, της ΕΡΓΟΣΕ και της ΓΑΙΑΟΣΕ ενώ τονίζουν ότι αυτό “είναι μόνο η αρχή”…

 

Η ανακοίνωση αναφέρει: “To Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών μετά την ανακοίνωση της Κυβέρνησης για επίταξη των απεργών του ΜΕΤΡΟ, σε έκτακτη συνεδρίασή του σήμερα 24/1/2013 αποφάσισε ομόφωνα την κήρυξη και πραγματοποίηση 24ωρης απεργίας για αύριο Παρασκευή 25/1/2013 και από ώρα 00.00’ έως 24.00’ του προσωπικού της ΤΡΑΙΝΟΣΕ (Έλξη, Κίνηση, Προαστιακός) που εμπλέκεται στην κίνηση των συρμών του Προαστιακού Σιδηροδρόμου (Πειραιάς – Αθήνα – Αεροδρόμιο – Κιάτο) και περιαστικού (γραμμή Πειραιά – Αθήνα – Χαλκίδα)”.

Οι εργαζομένοι προειδοποιούν: “Η  αυριανή απεργία είναι μόνο η αρχή. Οι απεργιακές κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν και θα διευρυνθούν όσο διαρκεί η επίταξη των εργαζομένων.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 26/1/2013, Κυριακή 27/1/2013 και Δευτέρα 28/1/2013 θα προχωρήσουμε σε 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες όλου του προσωπικού του ΟΣΕ, της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, της ΕΕΣΣΤΥ, της ΕΡΓΟΣΕ και της ΓΑΙΑΟΣΕ”.

Σε αυριανή τους συνεδρίαση θα αποφασίσουν για την παραπέρα κλιμάκωση του αγώνα.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ