ΣΤΑΣΥ: Γυρίστε στη δουλειά, η υπομονή εξαντλήθηκε

ΣΤΑΣΥ: Γυρίστε στη δουλειά, η υπομονή εξαντλήθηκε

 

Να επιστρέψουν άμεσα στην εργασία τους καλεί η διοίκηση της ΣΤΑΣΥ τους εργαζόμενους όπου για έβδομη ημέρα συνεχίζουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις. Με δελτίο τύπου που εξέδωσε πριν από λίγο η ΣΤΑΣΥ Α.Ε. δηλώνει ότι η υπομονή και τα περιθώρια εξαντλήθηκαν. Διαβάστε αναλυτικά το δελτίο τύπου.

«Σας γνωρίζουμε ότι η Διοίκηση της ΣΤΑΣΥ προσέφυγε και σήμερα στη Δικαιοσύνη κατά των συνεχιζόμενων απεργιακών κινητοποιήσεων στα μέσα σταθερής τροχιάς και το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, με την υπ’ αριθμόν 111/2013/23-1-2013 απόφασή του έκρινε και τις σημερινές απεργίες παράνομες και απαγόρευσε τη συνέχιση τους.

Οι συνδικαλιστικές ηγεσίες των σωματείων, όμως, παρά τις τρεις δικαστικές αποφάσεις εξακολουθούν να κινούνται σε μη νόμιμα πλαίσια και ακολουθώντας παρελκυστική τακτική συνεχίζουν για έβδομη συνεχή ημέρα να ταλαιπωρούν τους  πολίτες της Αττικής και να προκαλούν σοβαρά προβλήματα στην οικονομική ζωή της πόλης.

Η Διοίκηση της εταιρείας καλεί , όλους τους εργαζόμενους να επιστρέψουν άμεσα στην εργασία τους. Ιδιαίτερα καλεί τους εκπροσώπους τους να συμμορφωθούν με τις δικαστικές αποφάσεις και να σταματήσουν την παρελκυστική τακτική με την υιοθέτηση κάθε ημέρα και ενός νέου “αιτήματος”.

Οι συνδικαλιστικές ηγεσίες πρέπει να σταματήσουν να παγιδεύουν την κοινωνία και τους εργαζόμενους σε ένα αδιέξοδο δρόμο. Η δικαιοσύνη έχει αποφανθεί. Τα περιθώρια και η υπομονή εξαντλήθηκαν. Δεν πάει άλλο. Ο νόμος θα εφαρμοστεί».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ