Συνοδός ασθενούς επιτέθηκε σε γιατρό

Συνοδός ασθενούς επιτέθηκε σε γιατρό

 

Άγρια επίθεση δέχθηκε το το βράδυ των Χριστουγέννων, ένας 45χρονος γιατρός, επιμελητής της Νευροχειρουργικής Κλινικής, από το συνοδό ενός ασθενούς…

Το περιστατικό, σημειώθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Βενιζελείου νοσοκομείου στο Ηράκλειο.

Ο γιατρός Νίκος Μωραϊτης κλήθηκε από τη Νευροχειρουργική στο Παθολογικό προκειμένου να εξετάσει κάποιον ασθενή. Βλέποντας τον όμως, ο συνοδός του ασθενούς, του επιτέθηκε, χτυπώντας τον τρεις φορές στο πρόσωπο, ενώ ακόμα και όταν ο 45χρονος γιατρός έπεσε στο πάτωμα, ο δράστης συνέχισε να τον χτυπά.

Ο λόγος, ήταν το γεγονός, ότι πριν από περίπου 1,5 χρόνο, να μεταφερθεί στην Αθήνα ο παππούς του “θερμόαιμου” άνδρα, προκειμένου να υποβληθεί σε αγγειογραφία, εξέταση που δεν πραγματοποιούνταν στο Ηράκλειο, αλλά ούτε και σε πολλά μεγάλα νοσοκομεία σε όλη την Ελλάδα.

Ωστόσο, Ακολουθώντας τις οδηγίες των γιατρών, πήγε στην Αθήνα, έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις και σώθηκε. Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό για τον εγγονό του, ο οποίος το “κρατούσε μανιάτικο” στο 45χρονο γιατρό, κι έτσι βλέποντάς τον, εντελώς ξαφνικά του επιτέθηκε.

Ο 45χρονος γιατρός που χρειάστηκε να κάνει τέσσερα ράμματα στο κεφάλι ενώ έχει και ένα σπασμένο πλευρό είναι σοκαρισμένος από το συμβάν, ωστόσο στο πλευρό του έχει φυσικά τους συναδέλφους του αλλά και τη διοίκηση του νοσοκομείου.

cretalive.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ