“Γεύμα Χριστουγέννων” στη Θεσσαλονίκη

“Γεύμα Χριστουγέννων” στη Θεσσαλονίκη

 

 

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και ο Δήμος Θεσσαλονίκης διοργάνωσαν το “Γεύμα Χριστουγέννων”.

Εκατοντάδες πολίτες απόλαυσαν το γιορτινό γεύμα, που συνοδεύτηκε με κρασί, κουραμπιέδες και μουσική από το συγκρότημα «Λεχρίτες» και ταυτόχρονα πήραν μια «γεύση» από το χριστουγεννιάτικο πνεύμα αλληλεγγύης, που τη δύσκολη αυτή περίοδο είναι πιο ουσιαστικό και αναγκαίο από ποτέ. Στη εκδήλωση συμμετείχαν μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας και εργαζόμενοι στο Πανεπιστήμιο και στη Λέσχη, καθώς επίσης και εκπρόσωποι του Δήμου Θεσσαλονίκης.

«Για τρίτη κατά συνέχεια φορά, σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης, διοργανώσαμε το γεύμα των Χριστουγέννων που πλέον έχει γίνει θεσμός», δήλωσε ο Πρύτανης του ΑΠΘ, Γιάννης Μυλόπουλος και πρόσθεσε: «Ο συμβολισμός είναι σαφής: εν μέσω οικονομικής κρίσης μόνο η συνεργία μεταξύ των φορέων και η έμπρακτη αλληλεγγύη θα μας βοηθήσει να σταθούμε όρθιοι. Με το Γιάννη Μπουτάρη ξεκινήσαμε μαζί πριν από δύο χρόνια τη μεγάλη περιπέτεια εκείνος ν’ αλλάξει την εικόνα της πόλης κι εμείς του Πανεπιστημίου. Εν μέσω ανυπέρβλητων εμποδίων και πρωτοφανών αντιξοοτήτων η πόλη και το Πανεπιστήμιο επιμένουν όχι μόνο να επιβιώνουν, αλλά και να επιτυγχάνουν τις αλλαγές που χρειάζονται, για να αντιμετωπίσουμε τη νέα εποχή που έρχεται».

( Τις φωτογραφίες μας έστειλε το Γραφείο Τύπου Πρυτανείας του ΑΠΘ).

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ