Θα μαγειρέψουν για τους άπορους

Θα μαγειρέψουν για τους άπορους

Δεκάδες νέοι άνθρωποι, λάτρεις της μαγειρικής και ερασιτέχνες του είδους, μαγειρεύουν αύριο για οικογένειες που έχουν ανάγκη. Η εκδήλωση με τίτλο «We cook for good», θα φιλοξενηθεί στον συνεργατικό χώρο «123P», Πειραιώς 123, Κάτω Πετράλωνα.

Δεκάδες άνθρωποι, αναμένεται να συγκεντρωθούν εκεί στις 10 το πρωί, προκειμένου να επιστρατεύσουν τη φαντασία, το μεράκι και την αγάπη τους για τη μαγειρική και να παρασκευάσουν εκατοντάδες μερίδες φαγητού για οικογένειες που έχουν πληγεί από την κρίση. Προσκεκλημένοι στην εκδήλωση, που θα διαρκέσει ως τις 5 το απόγευμα, είναι επαγγελματίες και ερασιτέχνες μάγειρες.

 «Η πρωτοβουλία αυτή αξιοποιεί τη μαγειρική, που αγαπώ, για τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Αυτό που κάνεις στο σπίτι σου είναι ωραίο να το κάνεις και για ανθρώπους που έχουν ανάγκη», εξηγεί στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, η εμπνευστής του εγχειρήματος, Μαρία Χατζησταύρου.

Οι περίπου 400- 500 μερίδες που θα παρασκευαστούν θα δοθούν σε οικογένειες στον Ταύρο και τον Κεραμεικό που έχουν ανάγκη και τις οποίες θα υποδείξει στους διοργανωτές η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Μπορούμε». Μαζί με τα μαγειρευτά φαγητά θα διανεμηθούν ξηρά τροφή και αντικείμενα, όπως ρούχα, κουβέρτες και είδη προσωπικής υγιεινής.

Πηγή: ΑΜΠΕ 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ