Συννεφιά και τοπικές καταιγίδες

Συννεφιά και τοπικές καταιγίδες 

 

Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και στο Αιγαίο και λίγα χιόνια στα κεντρικά και βόρεια ορεινά περιμένουμε σήμερα. Τα φαινόμενα στην ανατολική ηπειρωτική χώρα θα είναι λίγα και τοπικού χαρακτήρα, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός μετά το μεσημέρι θα παρουσιάσει πρόσκαιρη βελτίωση, για να επιδεινωθεί και πάλι τη νύχτα. 

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 11 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από 2 έως 13 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 10 έως 18 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 6 έως 19 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 15 έως 18 στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά το βράδυ σχεδόν θυελλώδεις, στο Κεντρικό Αιγαίο από μεταβλητές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι και στο νότιο Αιγαίο δυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί. Σχεδόν μέτριοι δυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο και στον Κορινθιακό μέτριοι μέχρι ισχυροί.

Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχών τις απογευματινές και βραδινές ώρες και περιορισμένη ορατότητα το πρωί, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 18 με 19 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και τοπικά σχεδόν μέτριοι.

Νεφώσεις με λίγες ασθενείς βροχές, πρόσκαιρη βελτίωση του καιρού μετά το μεσημέρι και περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 13 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ανατολικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι και μετά το μεσημέρι μέτριοι.

Πηγή: meteo.gr 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ