Μαζί με το ποτό σέρβιραν και…σεξ

Φουλ “πακέτο” εξυπηρέτησης έβρισκαν οι θαμώνες κέντρου διασκέδασης, στον Πλατανιά Χανίων, όπου τα ξημερώματα συνελήφθη ένας άνδρας, ενώ αναζητείται η ιδιοκτήτρια του μαγαζιού.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Χανίων επισκέφθηκαν, τη νύχτα, το μαγαζί, και έτυχαν “ροζ” προτάσεων εκ μέρους δύο γυναικών που εργάζονταν εκεί.

Οι δύο γυναίκες, μια 32χρονη Νιγηριανή και μια 27χρονη από την Αλβανία προσέγγισαν τους δύο άνδρες και τους πρότειναν ερωτική συνεύρεση, αφού πρώτα εισπράξουν χρηματική αμοιβή.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ένας 35χρονος Έλληνας, ως προσωρινά υπεύθυνος του μαγαζιού καθώς και η 46χρονη Ουκρανή ιδιοκτήτρια προήγαγαν στην πορνεία τις δύο γυναίκες, έναντι χρηματικής αμοιβής. Ο 35χρονος συνελήφθη κατηγορούμενος για μαστροπεία, ενώ αναζητείται η ιδιοκτήτρια του καταστήματος, κατηγορούμενη για μαστροπεία.

Σχηματίστηκε δικογραφία πταισματικού χαρακτήρα στις δύο εκδιδόμενες γυναίκες για παράβαση νόμου περί εκδιδόμενων προσώπων.

Κατά την έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, στο ταμείο του καταστήματος το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ, προερχόμενο από την παράνομη δραστηριότητα.

Επιπρόσθετα διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν εκδοθεί οι από το νόμο απαιτούμενες αποδείξεις λιανικής πώλησης σε πελάτες που κατανάλωναν ποτά στο κατάστημα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

 

Πηγή:cretalive.gr