Συννεφιά και βροχές

Κατά τόπους αυξημένες νεφώσεις με παροδικές βροχές στο Ιόνιο και από το μεσημέρι βροχές ή καταιγίδες σε ορεινά κυρίως τμήματα της Δυτικής Μακεδονίας, της Ηπείρου, της Δυτικής Στερεάς, της Θεσσαλίας και της Πελοποννήσου, περιμένουμε σήμερα. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη, κυρίως στα ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 26 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 14 έως 28 στην Κεντρική Ελλάδα, από 16 έως 29 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 19 έως 27 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη. Στη Νότια Κρήτη η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει στους 29 με 30 βαθμούς.

Οι άνεμοι θα πνέουν, στο Βορειοδυτικό Αιγαίο μεταβλητοί ασθενείς, στο υπόλοιπο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και στο Ιόνιο από δυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι.

Παροδικές νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα τις βραδινές ώρες θα έχει η Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 28 με 29 βαθμούς, αλλά στα βόρεια του νομού και στα ανατολικά παράλια θα είναι 2 έως 3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, στο Σαρωνικό σχεδόν μέτριοι και στο Νότιο Ευβοϊκό μέτριοι, αλλά από το απόγευμα θα στραφούν σε νότιους ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριους. 

Λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας θα πυκνώσουν, στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 26 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι. Πηγή: meteo.gr 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ