Ελεύθερος ο ανήλικος οπαδός του ΠΑΟΚ

Ελεύθερος ο ανήλικος οπαδός του ΠΑΟΚ

 

Αποφυλακίστηκε με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ο ένας από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, που κρατείτο με την κατηγορία της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης και της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος αστυνομικού στην Άνω Τούμπα.

Όπως αναφέρεται στο βούλευμα «δεν συντρέχει νόμιμη περίπτωση παράτασης ή εξακολούθησης της προσωρινής κράτησης που επιβλήθηκε στον Χ.Κ. του Γ. με το ένταλμα προσωρινής κράτησης με αριθμό 20/18/6/2012 της ανακρίτριας του 6ου ειδικού τμήματος του Πρωτοδικίου Θεσσαλονίκης, του οποίου η ισχύς καταργείται αυτοδικαίως στις 12 Δεκεμβρίου του 2012».

«Ακόμη και την τελευταία στιγμή ο εισαγγελέας είχε εισηγηθεί την παράταση της προσωρινής κρατήσεως του ανηλίκου, γιατί, μην ξεχνάμε ότι όταν είχε συλληφθεί ο Χ.Κ. ήταν μόλις 17,5 ετών και επρόκειτο να παρουσιασθεί, τον Αύγουστο στο στρατό», δηλώνει στο thesstoday.gr ο συνήγορος υπεράσπισής του, δικηγόρος Νίκος Διαλυνάς και συμπληρώνει: «Μου προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι για τον συγκεκριμένο ανήλικο, αποδείξαμε ότι το θέμα της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος του αστυνομικού ήταν μία “φούσκα” και επρόκειτο για ελαφρά σωματική βλάβη. Η μάχη, ωστόσο, συνεχίζεται για τον Α.Π., ο οποίος εξακολουθεί να είναι κρατούμενος και υπάρχουν συντριπτικά στοιχεία υπέρ του».

Δείτε το βούλευμα με βάση το οποίο αποφυλακίσθηκε ο νεαρός Χ.Κ.

 

 

 

 

 

Πηγή: thesstoday.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ