Τεράστια κέρδη από το παράνομο στοίχημα

Τεράστια κέρδη από το παράνομο στοίχημα

Περισσότερα από 30 εκατομμύρια ευρώ είναι τα κέρδη του κυκλώματος που εμπλέκονται με το παράνομο στοίχημα ενώ οι διαφυγόντες φόροι προς το Δημόσιο ξεπερνούν τα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Η αστυνομία από τις έρευνες που έκανε σε σπίτια αλλά και καταστήματα εντόπισε 280.000 ευρώ, πέντε πολυτελή αυτοκίνητα, ένα τζετ σκι, ένα φουσκωτό οχτώ μέτρων, βιβλιάρια τραπεζικών καταθέσεων, από τα οποία προκύπτει διακίνηση χρηματικών ποσών, ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ περίπου και έγγραφα κατοχής άυλων τίτλων διαφόρων τραπεζών μεγάλων χρηματικών ποσών, συνολικής αξίας περίπου 2 εκατομμυρίων ευρώ.

Στο πλαίσιο της ευρείας αστυνομικής επιχείρησης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που εμπλέκεται σε απάτες μέσω παράνομου στοιχήματος καθώς και ξέπλυμα μαύρου χρήματος, σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος συνολικά 87 ατόμων.

Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί 44 άτομα σε Βόλο και Θεσσαλονίκη, από τα οποία τα 26 κατηγορούνται για σύσταση και συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση. Οι υπόλοιποι 18 συλληφθέντες είναι «παίκτες» που κατελήφθησαν επ’ αυτοφώρω να συμμετέχουν σε παράνομα τυχερά παίγνια. Αναζητούνται για να συλληφθούν άλλα 8 μέλη της εγκληματικής οργάνωσης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ