Κρήτη-Συγκλονίζει η μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα της τραγωδίας

Κρήτη-Συγκλονίζει η μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα της τραγωδίας

 

 

Τις τελευταίες στιγμές των ανδρών που βρήκαν τραγικό θάνατο στο τροχαίο που σημειώθηκε νωρίτερα στην Αγία Πελαγία της Κρήτης, περιέγραψε με συγκλονιστικό τρόπο αυτόπτης μάρτυρας που βρέθηκε στο σημείο την ώρα της τραγωδίας.

Όπως σημείωσε ο ίδιος, οι δυο άνδρες ήταν ζωντανοί όταν ανετράπη το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Προσπαθούσαν να απεγκλωβιστούν την ώρα που σημειώθηκαν οι εκρήξεις και ξέσπασε η φωτιά που έκανε στάχτη το όχημα, με αποτέλεσμα οι ίδιοι να βρουν τραγικό θάνατο. Οι δυο άνδρες εκλιπαρούσαν για τη ζωή τους την ώρα που τους τύλιγαν οι φλόγες.

«Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που συνέβη μπροστά στα μάτια μου. Οι άνθρωποι πάσχιζαν να βγουν από το όχημα. Φώναζαν και ζητούσαν βοήθεια. Μου φώναζαν και εμένα, μου φώναζαν σώσε με αλλά δεν μπορούσα να τους βοηθήσω. Τους άκουγα να φωνάζουν, τους έβλεπα να καίγονται μπροστά μου αλλά με τις εκρήξεις δεν μπορούσα να πλησιάσω, κανένας δεν μπορούσε να πλησιάσει» ανέφερε ο ίδιος και συνέχισε:

«Ξέσπασε φωτιά, το φορτηγό σηκώθηκε στον αέρα από την έκρηξη… Μετά οι φωτιές επεκτάθηκαν παντού, στην καμπίνα, στα καθίσματα, στο κρεβάτι, στα σεντόνια. Αν δεν ήταν η φωτιά θα ζούσαν και οι δυο. Ήταν τόσο δυνατή η έκρηξη που αν ήταν άλλα άτομα κοντά θα θρηνούσαμε περισσότερα θύματα» καταλήγει.

Ο εν λόγω αυτόπτης μάρτυρας γνώριζε τους άτυχους άνδρες και τονίζει ότι «και οι δυο  είχαν δώσει την ψυχή τους για την υπηρεσία και έπεσαν στο καθήκον».

Ο οδηγός του ΕΚΑΒ, ο μοναδικός που ανασύρθηκε ζωντανός από τα συντρίμμια του οχήματος, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και αυτή την ώρα υποβάλλεται σε χειρουργείο. Σύμφωνα με πληροφορίες φέρει εκτεταμένα τραύματα στα πόδια.

 

 

Πηγή: prismanews.gr

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ