Η Ελλάδα μπορεί και καινοτομεί!

Η Ελλάδα μπορεί και καινοτομεί!

 

Πριν λίγο καιρό ολοκληρώθηκε η παγκόσμια εβδομάδα επιχειρηματικότητας. Στo πλαίσιo των Ελληνικών εκδηλώσεων έλαβε χώρα και ο διαγωνισμός καινοτομίας Get In The Ring. Στο συγκεκριμένο διαγωνισμό έκαναν αίτηση περισσότερες από 300 καινοτόμες ιδέες από την Ελλάδα. Από αυτές ξεχώρισαν 10, οι οποίες, στα πλαίσια του διαγωνισμού, παρουσίασαν τις ιδέες τους μπροστά σε έμπειρο κοινό και σε μία διεθνή κριτική επιτροπή.

Στο διαγωνισμό αυτό, το dealingers.com σάρωσε όλα τα βραβεία! Κέρδισε το βραβείο του κοινού αλλά και της κριτικής επιτροπής. Αυτή η καινοτόμος ιδέα επαναπροσδιορίζει τους βασικούς όρους της μικρο-οικονομίας. Οι δύο ιδρυτές, Τζάκο Καράσσο και Ηλίας Παντελάκης, δηλώνουν πως μέσω του dealingers.com μπορεί οποιοσδήποτε να αγοράσει επώνυμα, καινούργια προϊόντα τεχνολογίας, μόδας και εξοπλισμού σπιτιού, πολύ φθηνότερα από τις τιμές λιανικής.

Στην ιστοσελίδα, το κάθε προϊόν είναι και μια ξεχωριστή δημοπρασία. Κάθε προϊόν ξεκινάει με την αρχική τιμή του (με την τιμή λιανικής δηλαδή) και αναλόγως πόσοι χρήστες συμμετέχουν στην κάθε δημοπρασία, τόσο περισσότερο πέφτει και η πραγματική αξία πώλησης. Αξίζει να το δείτε και από μόνοι σας και να δείτε και τι άλλα προϊόντα έχουν πουληθεί μέχρι και σήμερα!

Η κάθε δημοπρασία είναι πολύ απλή. Κάνεις κλικ, μειώνεται αυτόματα η κρυμμένη πραγματική τιμή, και αγοράζεις το προϊόν άμεσα εάν σου αρέσει η έκπτωση που βλέπεις. Η εταιρία βρίσκεται ήδη στην Ελληνική αγορά και στοχεύει μέσα στον επόμενο χρόνο να λανσάρει και στην αγορά των Η.Π.Α.

Μπείτε στο dealingers.com και ανακαλύψτε από μόνοι σας, πόσο διασκεδαστικό είναι!   

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ