Πανελλαδική σύσκεψη της ΠΟΕ-ΟΤΑ

Πανελλαδική σύσκεψη της ΠΟΕ-ΟΤΑ

 

 

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.) ανακοινώνει ότι, τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012 η Πανελλαδική Σύσκεψη των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων-Μελών της Ομοσπονδίας θα κρίνει πώς και με ποια μορφή θα συνεχισθούν οι κινητοποιήσεις του κλάδου ενάντια «στο μέτρο της διαθεσιμότητας-απολύσεων της άθλιας τρικομματικής συγκυβέρνησης».

 

Η Πανελλαδική Σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο «Novotel Athens» (Μιχαήλ Βόδα 4–Αθήνα), στις 12.00 το μεσημέρι, κατά τη διάρκεια της οποίας θα κατατεθούν οι αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων για τις δράσεις και τη μορφή συνέχισης των κινητοποιήσεων των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Επίσης, θα παραβρεθούν και οι Νομικοί Σύμβουλοι της Ομοσπονδίας που θα ενημερώσουν τους παρισταμένους για το τι συνεπάγεται η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου και πώς θα αντιμετωπισθεί.

 

Τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012, μετά την Πανελλαδική Σύσκεψη των Διοικητικών Συμβουλίων θα συνεδριάσει εκ νέου η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. προκειμένου να λάβει οριστική απόφαση για τη μορφή συνέχισης των κινητοποιήσεων των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

 

«Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση απορρίπτουν κάθε προσπάθεια ή μεθόδευση από την πλευρά του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Αντώνη Μανιτάκη με στόχο να τους φοβίσει, να τους τρομοκρατήσει και να διασπάσει το αρραγές μέτωπο τους. Εκείνος επιχειρεί να σώσει το κύρος του και την υστεροφημία του. Εμείς παλεύουμε να διασώσουμε τις θέσεις εργασίας μας, αγωνιζόμαστε για τη ζωή τη δική μας και των οικογενειών μας. Οι πράξεις νομοθετικού περιεχομένου δεν μας φοβίζουν» αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωσή τους.  

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ