Αίσιο τέλος στην περιπέτεια του Έλληνα Τομ Χανκς

Αίσιο τέλος στην περιπέτεια του Έλληνα Τομ Χανκς

 

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του Έλληνα μετανάστη στη Γερμανία, ο οποίος τους τελευταίους έξι μήνες αναγκαζόταν να ζει στο αεροδρόμιο του Μονάχου μαζί με την σύντροφό του και το 15χρονο παιδί του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Real Fm, που επικοινώνησε με το αεροδρόμιο του Μονάχου, λίγες μέρες μετά τη δημοσίευση του σχετικού θέματος, η οικογένεια δέχθηκε βοήθεια και έφυγε από το χώρο, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες.

Ο Θανάσης, μιλώντας στην γερμανική εφημερίδα “Suddeutche Zeitung” που ανέδειξε το θέμα, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «όλα έμοιαζαν καλύτερη λύση από το να γυρίσουμε στην Ελλάδα. Αν δεν μαζεύω μπουκάλια, θα πεινάσω. Αναγκαζόμαστε να τρώμε μόνο σαλάμι και τυρί».

Ο Real Fm επικοινώνησε με τον ρεπόρτερ που μίλησε με τον Έλληνα μετανάστη, ο οποίος με τη σειρά του, επισήμανε ότι «δεν είχαν καμία ιδιωτικότητα στη ζωή τους. Δεν είχαν καμία βοήθεια από πουθενά, ήταν σε απελπιστική κατάσταση. Μετά από το δημοσίευμα όμως η κατάσταση άλλαξε προς το καλύτερο. Πολύς κόσμος έσπευσε να τους βοηθήσει».

 

Ακούστε το ρεπορτάζ του Μανώλη Παρδάλη στον Real Fm

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ