Προφυλακιστέοι για τη ληστεία στην Ολυμπία

Προφυλακιστέοι για τη ληστεία στην Ολυμπία

 

Δύο από τους τρεις κατηγορούμενους για την υπόθεση της ληστείας, στο Μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας κρίθηκαν προφυλακιστέοι μετά τις απολογίες τους στον ανακριτή. Συγκεκριμένα ο 41χρονος και ο 50χρονος προφυλακίστηκαν, ενώ ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 36χρονος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 41χρονος ισχυρίστηκε ότι έκανε την κλοπή για να εξοικονομήσει χρήματα, επειδή ήταν σε δύσκολη οικονομική κατάσταση. Ακόμη ο 41χρονος φέρεται να έχει αποκαλύψει τα στοιχεία ενός αλλοδαπού, τον οποίο υπέδειξε ως συνεργό του.

Στην δική του απολογία ο 36χρονος ισχυρίστηκε ότι δεν είχε καμία συμμετοχή στην ληστεία και πρόσθεσε ότι το μόνο που έκανε ήταν να μεταφέρει τον 50χρονο στο σημείο συνάντησης για την αγοραπωλησία του δακτυλιδιού. Ακόμη ανέφερε ότι το μόνο που γνώριζε για την συνάντηση, ήταν πως θα γινόταν μία παράνομη συναλλαγή και τίποτα περισσότερο. Επίσης είπε ότι για την μεταφορά του 50χρονου θα έπαιρνε 400 ευρώ, τα οποία όπως συμπλήρωσε τα είχε ανάγκη, λόγω της δύσκολης οικονομικής κατάστασης που βρίσκεται η οικογένειά του.

 

Πηγή: ΑΜΠΕ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ