Ειδικός φρουρός προσπάθησε να βιάσει 27χρονη

Ειδικός φρουρός προσπάθησε να βιάσει 27χρονη

 

Ειδικός φρουρός προσπάθησε να βιάσει 27χρονη στο Ρέθυμνο όμως συνελήφθη από αστυνομικούς, με το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας να τον θέτει άμεσα σε διαθεσιμότητα ενώ διατάχτηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Όλα ξεκίνησαν όταν 27χρονη κατήγγειλε, πως άγνωστο άτομο τα ξημερώματα εισέβαλε στο σπίτι της στο Ρέθυμνο και με τη χρήση σωματικής βίας προσπάθησε να την βιάσει. Η 27χρονη όμως αντιστάθηκε σθεναρά, καλώντας σε βοήθεια και όταν ο δράστης αντελήφθη ότι γείτονες κατευθύνονταν στο σπίτι, μπήκε στο αυτοκίνητο του και εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, αναζήτησαν και εντόπισαν ακινητοποιημένο το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, σε περιοχή του Ρέθυμνου, καθώς είχε προσκρούσει σε κολώνα, ενώ στο αυτοκίνητο βρέθηκε ο Ειδικός Φρουρός, ελαφρά τραυματισμένος, λόγω της πρόσκρουσης.

Ο 29χρονος, ο οποίος υπηρετεί σε Υπηρεσία του Ρέθυμνου, συνελήφθη καθώς αναγνωρίστηκε με απόλυτη βεβαιότητα από την 27χρονη και από άλλα άτομα, τα οποία είχαν προστρέξει στην οικία της.

Η 27χρονη εξετάστηκε, παρουσία Εισαγγελικού λειτουργού, στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου παραμένει για νοσηλεία. Σε βάρος του Ειδικού Φρουρού σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη και απόπειρα βιασμού.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ