Ένταση και πάλι στην Κρήτη

Ένταση και πάλι στην Κρήτη

 

”Ναι, εγώ έδωσα εντολή να ”σπάσει” η κατάληψη”. Με αυτή του τη δήλωση ο γενικός γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης επιβεβαίωσε νωρίτερα πως εκείνος είχε την πρωτοβουλία για την κίνηση που προκάλεσε ένταση και παρατράγουδα το πρωί στο Ηράκλειο. 

”Είμαι εκπρόσωπος της κυβέρνησης στην Κρήτη και πρέπει να ακολουθώ τις εντολές. Το υπουργείο μου ζήτησε τις καταστάσεις και έπρεπε με κάθε τρόπο να φτάσουν στην Αθήνα. Δεν υπήρχε άλλη λύση” φέρεται να είπε ο κ. Δεικτάκης, σύμφωνα με το flashnews.gr 

Τα ονόματα ωστόσο έμειναν στο Ηράκλειο και στο υπουργείο έχουν σταλεί μόνο εκείνα των τριών επίορκων υπαλλήλων. 

Οι εργαζόμενοι είναι ενοχλημένοι με τον κ. Δεικτάκη, αφού αρχικά είχε εκδηλώσει την πρόθεση να τους στηρίξει και τώρα εμφανίζεται εκείνος που έδωσε ουσιαστικά το σήμα, να προχωρήσει η πρωινή επιχείρηση. 

Στο μεταξύ, το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου έκανε την εξής καταγγελία: ”Σήμερα το πρωί, στις 6.30, τρεις διμοιρίες ΜΑΤ προσήγαγαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου τρεις εργαζομένους της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης και άνοιξαν την πόρτα των Υπηρεσιών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στο Ηράκλειο χωρίς την επίδειξη εισαγγελικής παραγγελίας”.

Θυμίζουμε ότι το πρωί, με μία συντονισμένη επιχείρηση που έγινε με άκρα μυστικότητα αστυνομικοί παραβίασαν την πόρτα του κτηρίου στα γραφεία του προσωπικού της Αποκεντρωμένης Διοίκησης. Προκλήθηκε ένταση και ακολούθησαν προσαγωγές εργαζομένων.


Πηγή: flashnews.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ