Τζάκρη: Ψήφισε, αγχώθηκε και πήγε για spa

Τζάκρη: Ψήφισε, αγχώθηκε και πήγε για spa

Μετά το περιβόητο σλόγκαν «ψηφίζω με το πιστόλι στον κρόταφο τα μέτρα γιατί δεν υπάρχει σχέδιο Β», η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ κυρία  Θεοδώρα Τζάκρη είπε να ακολουθήσει τις καθημερινές της συνήθειες που καθόλου δεν έχει περικόψει.

Ο φακός του briefingnews.gr συνέλαβε την ελληνίδα πρώην υπουργό σε γνωστό κατάστημα ομορφιάς του κέντρου της Αθήνας να περιμένει  καθισμένη και για αρκετή ώρα να την περιποιηθούν οι υπάλληλοι που θα γευτούν τα μέτρα που ψήφισε και η ίδια.

Την ώρα που η ελληνίδα νοικοκυρά δεν έχει να αγοράσει τα απαραίτητα και κάνει περικοπές ακόμη και από το γάλα του παιδιού της για να φέρει βόλτα τα της καθημερινότητας, η κυρία Τζάκρη απολαμβάνει το μακιγιάζ και την περιποίηση προσώπου σε κοινή θέα.

Το χειρότερο είναι ότι δεν έχει την ευθιξία να αποσυρθεί στα ιδιαίτερα και να απολαύσει εκεί την περιποίηση έχοντας και λίγη ντροπή πάνω της που προκλητικά τέτοιες μέρες την νοιάζει η ομορφιά της.

Δεν την ενδιαφέρει που δεκάδες βλέμματα κοριτσιών που περνούν από δίπλα της για να αγοράσουν ενδεχομένως ένα μικρό προϊόν σε έκπτωση πέφτουν πάνω στην κοκέτα Θεοδώρα Τζάκρη η οποία ως Σταρ του σινεμά με το πανάκριβο παλτό της αφημένο δίπλα της τα εξαντρίκ  παπούτσια και αξεσουάρ  της έδειχνε ότι η κρίση δεν την έχει ακουμπήσει ούτε στην τρίχα των μαλλιών της.

Το γνωστό πολυκατάστημα βέβαια που πολύ καλά κάνει τη δουλειά του και ωραιότατα προϊόντα έχει σε πολύ καλές τιμές  δεν θα μπορούσε να πει όχι στις δωρεάν περιποιήσεις της κυρίας Τζάκρη που στρογγυλοκάθεται αρκετά συχνά στην πολυθρόνα τους μέσα στην εβδομάδα.

Στο κάτω κάτω της γραφής πώς να παρουσιαστεί το κορίτσι στις υποχρεώσεις της στη Βουλή για το θέατρο του παραλόγου; Απεριποίητη;  «Την τηράν» και οι κάμερες  όπως θα έλεγε και στο χωριό της.

Πηγή: briefingnews.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ