Γεωργιάδης: Οργή στις ένοπλες δυνάμεις

Γεωργιάδης: Οργή στις ένοπλες δυνάμεις

O Άδωνις Γεωργιάδης σχολιάζοντας την συνέντευξη του αντιναυάρχου Κ. Χρηστίδη στην Real news μεταξύ άλλων ανέφερε πως οι ένστολοι «έχουν τις μικρότερες ποσοστιαία περικοπές έναντι όλων των άλλων» και συμπλήρωσε πως «ο Πρωθυπουργός της χωράς εγγυάται προσωπικά ότι όταν η χώρα θα επιστρέψει σε συνθήκες στοιχειώδους ευημερίας, οι πρώτοι που θα αποζημιωθούν θα είναι οι ένστολοι».

Αναλυτικά η δήλωση του Α. Γεωργιάδη:

“Η συνέντευξη του Αρχηγού αντικατοπτρίζει το πραγματικό αίσθημα οργής από το οποίο διακατέχονται οι Ένοπλες Δυνάμεις.

Δεν έχει νόημα να κάνουμε ότι δεν το ξέρουμε και ότι δεν το βλέπουμε.

Στέκομαι στη φράση του Αρχηγού ότι “την ώρα που η Πατρίδα έχει ανάγκη δεν μπορούν οι Ένοπλες Δυνάμεις να εξαιρούνται των περικοπών”.

Η Κυβέρνηση μας, και πρέπει να το ξέρει ο Αρχηγός, άλλα και τα στελέχη των Ένοπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφάλειας, έκανε το παν για να εξαιρεθούν των περικοπών τα ειδικά μισθολόγια και τελικά κατέληξε να έχουν οι ένστολοι τις μικρότερες ποσοστιαία περικοπές έναντι όλων των άλλων. Αυτο δεν έγινε ως πράξη εύνοιας, αλλά διότι ήταν διαχρονικά οι πιο αδικημένοι.

Ο Πρωθυπουργός της χωράς εγγυάται προσωπικά ότι όταν η χώρα θα επιστρέψει σε συνθήκες στοιχειώδους ευημερίας, οι πρώτοι που θα αποζημιωθούν θα είναι οι ένστολοι.

Όμως σε καμιά περίπτωση δεν δέχομαι την οποιαδήποτε συσχέτιση της διάθεσης προσφοράς των ένστολων με την οικονομική αμοιβή.

Οι ένστολοι δεν είναι απλοί δημόσιοι υπάλληλοι. Αποτελούν την καρδιά και την ψυχή της Πατρίδας”.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ